ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

07/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ημερ.:06/10/2013
Φίλε-συνάδελφε Κωστάκη

Είναι κάποιες στιγμές, σαν κι αυτή, που φαντάζει τόσο δύσκολο να συντάξει κανείς έστω και μία πρόταση.

Χείμαρρος οι σκέψεις που πλημμυρίζουν το μυαλό, τόσα πολλά αυτά που θες να εξωτερικεύσεις, όμως όσο έντονα κι αν είναι, πνίγονται μέσα στην ανείπωτη θλίψη που προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός σου.


Όσο ξεκάθαρος ήσουν μια ζωή, τόσο μπερδεμένα μοιάζουν όλα απ΄τη μια στιγμή στην άλλη αφού είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε χωρίς εσένα πια.

Όλοι εμείς οι συνάδελφοί σου έχουμε σίγουρα να εξιστορήσουμε πολλά για την εργατικότητα, την υπομονή, την φιλικότητα, την υπευθυνότητα και την ευσυνειδησία που διέκρινε την 30ετή σχεδόν πορεία σου στον Δήμο και για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η πορεία αυτή στα Δημοτικά δρώμενα, στην εξέλιξη και καλυτέρευση αυτού του τόπου.

Πιστεύουμε όμως ότι με απόλυτο σεβασμό στη στιγμή, όλα αυτά είναι περιττά αφού ο απρόσμενος χαμός σου δεν μας αφήνει κανένα άλλο περιθώριο από το να θρηνούμε την απουσία ενός εξαιρετικού ανθρώπου, άριστου συναδέλφου και φίλου. 

Να θρηνούμε κι εμείς η ευρύτερη οικογένειά σου –αφού είχες κάνει τον Δήμο δεύτερό σου σπίτι- όσο και η εξαιρετική σου οικογένεια που αφήνεις παρακαταθήκη σ΄αυτόν εδώ τον κόσμο.

Να σαι σίγουρος πως την επάγουσα γέφυρα που σε οδηγεί εκεί ψηλά στην αιωνιότητα δεν την διαβαίνεις μόνος.
Οι σκέψεις όλων μας θα σε συντροφεύουν παντοτινά.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΨΗΛΕ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΦΙΛΕ


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Μπραβο στους υπαλληλους του δημου που εχουν συλλογο.
Μπορει να μας πει καποιος ποσοι ειναι οι εργαζομενοι στο δημο σαλαμινας?