ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

22/10/2013

Η Συνέντευξη του Σ. Σοφρά στο «ΚΥΧΡΕΑΣ Webradio»! ( ηχητικά )

Αν τον κατακεραύνωσε ή όχι αυτό αφήνεται στην δική σας κρίση !!
 
Πρώτο μέρος
Εδώ γίνεται αναφορά στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στην επιλογή της αντιπολίτευσης να απουσιάζει των συζητήσεων του Δ.Σ ως συνειδητή πολιτική στάση και διαμαρτυρία στον τρόπο μεθόδευσης και κατάρτισης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης κ.ο.κ.
Επίσης γίνεται αναφορά και στην δήλωση προσχώρησης του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης κ.Γ. Χατζηνικολάου στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας Πολιτών».

Διάρκεια  19:30


Δεύτερο μέρος
Εδώ γίνεται αναφορά στον τρόπο εισαγωγής προς συζήτηση των θεμάτων «εκτός ημερήσιας διάταξης», την βαρβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα μέλη του Δ.Σ, την ανυπαρξία έργου του, την προχειρότητα προγραμματισμού, την καταστρατήγηση του θεσμού, περί ευθυκρισίας του θεσμού ως οργάνου, και στον άκρατο εγωισμό και την αλαζονεία του νυν δημάρχου κλπ.
Διάρκεια  19:46


Τρίτο μέρος
Εδώ γίνεται αναφορά στον χαρακτήρα του νυν δημάρχου, στον χαρακτηρισμό του ως ψεύτη, την ακύρωση των αποφάσεων του Δ.Σ, την παραχώρηση του δικτύου ύδρευσης και το χρέος του δήμου στην ΕΥΔΑΠ κλπ.
Διάρκεια  26:37


Μέρος τέταρτο
Εδώ γίνεται αναφορά στο έλλειμμα πολιτικού πολιτισμού, την ανυπαρξία της επιτροπής διαβούλευσης, κλπ
Διάρκεια  25:59


Μέρος πέμπτο
Με την μέθοδο παιχνιδιού «Ερωτήσεις για μονολεκτική απάντηση »  ο δημοσιογράφος Γ. Γαβρίλης ρωτά: για τα τρέχοντα προβλήματα, τις λακκούβες, τον δημοτικό φωτισμό, τα σκουπίδια, την καθαριότητα, την κοινωνική μέριμνα, για ελπίδα στους συνδημότες ...
Διάρκεια  6:12

Πηγή μας :www.kyxreas.gr


1 σχολια:

Unknown said... Best Blogger Tips

Πραγματικά μπράβο σας!