ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

08/09/2010

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Διάβασα στο Blog KOULOURI NEWS στις 4 Σεπτεμβρίου 2010 10:53 π.μ. σχόλιο που υπογράφεται από κάποιους «Πολίτες με μνήμη» και που αναφέρεται στον Βαγγέλη Αστράκο, το διάβαζα  και με έπιασε σύγκρυο.
Όταν τέτοιες αναφορές σε πρόσωπα και γεγονότα ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ή τουλάχιστον οι επίσημοι φορείς ΔΕΝ αποστασιοποιούνται από αυτό, τότε κατά τεκμήριο οι κακότητες αυτές εκλαμβάνονται ως αληθής.
Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα, ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ με την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με οιοδήποτε φανταχτερό όνομα υποψηφίου κι αν εμφανίζεται, είναι εκεί κρυμμένο με σκοπό να με εξαπατήσει , να με κοροϊδέψει.
Όλοι τους ενδιαφέρονται, όπως πάντα, να μας υφαρπάξουν την ψήφο.
Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης, την ικανότητα να λασπολογούν, να ελέγχουν blogs, τοπικές εφημερίδες και δημοσιογράφους.
Απόδειξη ;;
Αποκαλούν κάθε πρώην σύντροφό τους αχάριστο, λιποτάκτη και προδότη, και τον ξεβρακώνουν ξεδιάντροπα γιατί επέλεξε να διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο κάτω από την σημαία ενός άλλου πρώην συντρόφου τους, ότι τάχα το έκαμε αυτό με μοναδικό σκοπό να ξελασπώσει για μια ακόμα φορά.
Του θυμίζουν, σε τόνο απαράδεκτο, το μετά την Τρίτη του αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής,  βόλεμα του στο γραφείο του Τζοχατζόπουλου στη Βουλή για δυο χρόνια και μάλιστα με πολύ μεγάλη αμοιβή, και του θυμίζουν επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ τακτοποίησε τα παιδιά του στις Ένοπλες Δυνάμεις , ότι για να βγάλει τη σύνταξή του προσλήφθηκε στο γραφείο του Πασόκου Δημάρχου Στέφανου Χρήστου, ότι υπηρέτησε ως αργόμισθος στα γραφεία τους στην Αμερική κλπ κλπ.
Και καταλήγουν
« Εμείς που σε στηρίζαμε , τώρα θα σε τιμωρήσουμε με το ίδιο νόμισμα (σ.σ. τι έπαρση θεέ μου , τι αυταρέσκεια !!!), γιατί δεν θέλουμε να υποθηκεύσουμε το μέλλον της Σαλαμίνας σ'αυτούς που εξαγοράζουν συνειδήσεις , υποψηφίους και ότι κατατρεγμένο και αδικημένο κυκλοφορεί στο νησί».
Με  Φαρδιά πλατιά την υπογραφή   «Πολίτες με μνήμη».
Μεταξύ άλλων χυδαιοτήτων σε άλλο Blog, το Salamisnews στις 3 Σεπτεμβρίου 2010 6:35 μ.μ. ένας Ανώνυμος έγραψε...
///
Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτών των εκλογών είναι ότι έβγαλε στην επιφάνεια όλη την χαβούζα της Σαλαμίνας Τσαβαρήδες Αστράκους Τραυλούς και όλο αυτό το συνονθύλευμα, που όποτε επιχειρείτο μία σωστή κίνηση από τον δημοκρατικό χώρο της Σαλαμίνας έθεταν εμπόδια και έπρεπε να πάρεις την έγκριση από αυτά τα κατακάθια.
(σ.σ. ούτε με τους χαρακτηρισμούς ούτε με φιλοσοφία του σχολιαστή συμφωνούμε, και τους υπενθυμίζουμε ότι «Πρώην σύντροφοί τους δεν είναι ;; Όλοι αυτοί ΠΑΣΟΚ  ήσαν και είναι !!)
Τώρα ήρθε πραγματικά η ώρα να μπουν όλοι αυτοί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του δημοκρατικού χώρου του Νησιού.
///
Αυτοί είναι !!! δοξάστε τους.
Αυτοί είναι που μέσα από την ανωνυμία και το πάθος τους, μέσα από το απύθμενο μίσος τους, καθημερινά αποκαλύπτονται, και αποδείχνουν πέρα πάσης αμφιβολίας το γιατί.
Kαι το  γιατί είναι.... το βόλεμα, γι αυτό γίνεται ο καυγάς και τα περί ιδεολογίας είναι απλώς κουραφέξαλα.



2 σχολια:

Π. Λιάσκος said... Best Blogger Tips

Καλημέρα Admin, πολύ εύστοχο το σχόλιο και η τοποθέτηση
Με εκτίμηση,
Π. Λιάσκος

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Φίλε μου,
Επιβεβαιώνεται καθημερινά η άποψη μου για τους ανώνυμους σχολιαστές. Των μικρών ή μεγαλύτερων γκεμπελίσκων, όχι τόσο για το απαράδεκτο της φρασεολογίας και των επιχειρημάτων που χρησιμοποιούν κύρια όμως για την δυνατότητα που τους παρέχει η ανωνυμία μέσα από το διαδίκτυο, να καταχρώνται την ελευθερία του λόγου, να λοιδορούν, να σπιλώνουν υπολήψεις, λασπολογούντες και ασχημονούντες.
Είναι θέμα παιδείας.