ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

26/09/2010

Νέα Μέτρα και η απεργία των Φορτηγών και των βυτιοφόρων .

Δια παν ενδεχόμενο ... Ανεφοδιαστείτε , Αλλιώς ….!!


Παρά την έγγραφη διαβεβαίωση του υπουργού Υποδομών  ότι θα υλοποιηθούν οι κυβερνητικές υποσχέσεις, σε αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί οι διαβουλεύσεις για τη διακοπή των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών και των  βυτιοφόρων οχημάτων.
Η ένταση των τελευταίων ημερών μετακινήθηκε στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όπου οι μεταφορείς έχουν στόχο να εμποδίσουν την παραλαβή εμπορευμάτων καθώς και την είσοδο των φορτηγών στα πλοία.
Οι ελλείψεις στην αγορά αυξάνονται, με εμπόρους και εισαγωγείς κυρίως στην επαρχία και τα νησιά να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.
Δεν ανακοινώθηκε η μορφή που θα πάρουν πλέον οι κινητοποιήσεις, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τον κλεφτοπόλεμο με την αστυνομία, ενώ σαν άσκηση μεγαλύτερης πίεσης προς την κυβέρνηση θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να μην περάσουν φορτηγά προς τα νησιά, με αποτέλεσμα οι ελλείψεις αγαθών να είναι εντονότερες, οπότε εντονότερες θα είναι και οι αντιδράσεις του κόσμου.
Η απόφαση του υπουργού Υποδομών γιατί απελευθέρωση της κίνησης των βυτιοφόρων ιδιωτικής χρήσης το Σαββατοκύριακο προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ελλείψεις στην αγορά .....λέτε να φέρει αποτέλεσμα;
 


0 σχολια: