ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

27/08/2012

Εντολή του πρωθυπουργού για θεσμοθέτηση της απαγόρευσης προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι 2ου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών !

Η Βουλή είναι κλειστή αλλά η πόρτα και τα παράθυρα των διορισμών ορθάνοιχτα !

Περιμένω αυτή την εβδομάδα από τον κ. πρωθυπουργό, να υλοποιήσει άμεσα την εντολή του για θεσμοθέτηση της απαγόρευσης προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι 2ου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών, που μπορούν να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους και να μην παραμείνει κι αυτή μια εντολή χωρίς αξία.


Περιμένω από τον κ.Βενιζέλο, τον κ.Τσίπρα τον κ. Κουβέλη, κάποιον εν πάσει περιπτώσι από τα μέλη της κυβερνώσας τριανδρίας, την κ. Παπαρήγα από το ΚΚΕ , τον σημερινό πρόεδρο της βουλής να μας μιλήσουν για τον Πολύδωρα, τον Τραγάκη τον Πετσάλνικο και τα κόμματά τους.

Κύρια όμως,

Περιμένω τον ίδιο τον κ. Καμμένο Παναγιώτη του Αλκιβιάδη, που ο πρόεδρος των Αν. Ελλ., κ. Π. Καμμένος, τον διόρισε ως μετακλητό στην Βουλή να κάνει το ίδιο.

Περιμένω από τον κ. Α. Καρίτζη, που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας τον επανέφερε, ως αμετάκλητα μετακλητό στη Βουλή, μιας και χρονίζει εκεί από την εποχή κ. Αλαβάνου, να πάψει να σιτίζεται στην πλάτη του φορολογούμενου Έλληνα.

Δεν περιμένω φυσικά από τον τρισμέγιστο λημματοδότη  Βύρωνα Πολύ-δωρα να μιλήσει, για τον δώρο-διορισμό της κόρης του στη Βουλή ως μετακλητού υπαλλήλου, γιατί αυτός ομιλεί  μόνο για «όσα παίρνει ο στρατηγός άνεμος» ή και την απόφαση του να σώσει τα φωνήεντα της χώρας από τον επαπειλούμενο αφανισμό τους.
Θα προτιμούσα, αλήθεια σας λέγω, την απάντηση να την δώσει η κόρη του, ένας νέος άνθρωπος με τόσα προσόντα, ακόμη και κινέζικα γνωρίζει κατά το βιογραφικό της… να μας πει τι δουλειά έχει να κρύβεται κάτω από την ανήθικα νόμιμη φτερούγα της πατρικής προστασίας ! 

Περιμένω και από τους συνεργάτες που διόρισε ο  κ. Κουβέλης,  και από εσάς κ. Τραγάκη που διορίσατε δεν ξέρω πόσους, και όλους « εσάς » που κατά Πάγκαλο  μαζί τα φάγατε .... κάτι να κάνετε.

Δεν αντιλαμβάνεσθε, πως πέρα από την ρητορική για εφεδρείες, τα πακέτα, τις τρόικες, τους Γερμανούς και τα χρέη, υπάρχει ένα μεγαλύτερο, ευρύτερο και μείζον προς αποκατάσταση θέμα, αυτό …...της κοινής και αυτονόητης απαίτησης « ότι τα κοινά οφείλετε να τα χειρίζεστε χωρίς ευτέλεια»;

Περιορίσατε επιτέλους τα προνόμια σας, έτσι θα  να αρχίσει να ξαναδένει το νήμα της εμπιστοσύνης στο κοινό με το δημόσιο;


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΑ.
Χοντρόπετσοι, ντιπ για ντιπ.
Όπως αναφέρει Το Βήμα, ο κ. Πολύδωρας σε σημερινη συζήτηση στη βουλή πήρε θέση για το θέμα κατά την συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων (προ)καλώντας να συζητηθούν όλα στην Ολομέλεια και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της Βουλής «για να μάθει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει κι όχι μόνο με τα γραφεία των πρώην, αλλά με όλους τους μετακλητούς».

«Να δούμε τότε τι θα πουν οι δήθεν αδιάφθοροι», προειδοποίησε τους παριστάμενους, εκφράζοντας με έντονο τρόπο (χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και φωνάζοντας, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες), ενώ κατέληξε με άλλον έναν υπαινιγμό προς όσους εμφανίζονται ως επικριτές του: «Εγώ είμαι ζωντανός και όρθιος, μολονότι αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος».
Φτου σας ρεζίλιδες.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Όχι μόνο αποσυνάγωγος αλλά στην περίπτωσή σου και εξοβελιστέος κ. Πολύ-Δωρα.