ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

10/08/2012

Μια ωραία και χρήσιμη ιδέα … Ένας Διαγωνισμός ψαρέματος !

Στην Πιερία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου, Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός ψαρέματος, που εκτός από ψυχαγωγία θα προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν φιλανθρωπικά ιδρύματα και τις άπορες οικογένειες του νομού.

Ερασιτέχνες ψαράδες θα εφοδιαστούν με αγκιστρωτά εργαλεία (καθετή, συρτή και τσαπαρί) και θα ανοιχτούν,
από τις 5:30 τα ξημερώματα ως τις 11 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή για να γεμίσουν τα δίχτυα τους με μουρμούρες, σπάρους, γόπες, λυθρίνια, σαυρίδια, κυνηγούς κ.ά.

Τη δραστηριότητα διοργανώνει τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος, κατόπιν σχετικής έγκρισης από την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Μια ποσότητα των αλιευμένων ψαριών θα διατεθεί για την προετοιμασία του γεύματος του διαγωνισμού, ενώ τα υπόλοιπα ψάρια θα δοθούν για την κάλυψη αναγκών ιδρυμάτων και άπορων οικογενειών μέσα από τις δραστηριότητες του κοινωνικού παντοπωλείου.

Μπορεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ( Το πρώτο Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτούργησε στην Ελλάδα ως θεσμός ήταν του Δήμου Αθηναίων), τα προϊόντα να προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές, αλλά στη διάρκεια συγκεκριμένων χρονικών περιόδων, συνεισφέρουν και οι πολίτες.

Ας μη προβάλλουμε λοιπόν, ως δικές μας ιδέες, τις ιδέες των τρίτων.....

Ας μην είμαστε μόνο κακοί αντιγραφείς των πνευματικών τους ιδιοκτησιών, αλλά ….
ας τις εφαρμόσουμε σωστά και έμμεσα.

Αρκεί να έχουμε το θάρρος να το λέμε.

Ιδού λοιπόν.. « Πεδίον Δόξης Λαμπρό ».


0 σχολια: