ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

21/08/2012

ΝΤΡΟΠΗ !!! ΤΟ 60 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 68% ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!!


Για τα δικά τους παιδιά ..... υπάρχει άλλος Θεός.
Αν και δεν εκλέχθηκε βουλευτής στις τελευταίες εκλογές, το σάπιο σύστημα που μόνοι τους δημιούργησαν για να βολεύουν τα "παιδιά τους", του δίνει το δικαίωμα να  κάνει προσλήψεις στη βουλή, ως πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίλιππος Πετσάλνικος εμφανίζεται να προωθεί διορισμούς υπαλλήλων στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή, όπως δικαιούται βάση της νομοθεσίας.

Στο τελευταίο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται όμως το όνομα της κυρίας Καλύβα Όλγας του Χρήστου, η οποια έχει πτυχίο λυκείου, και τοποθετείται ως «μετακλητή» στο γραφείο του πρώην προέδρου.

Η εν λόγω υπάλληλος είναι μνηστή του ανιψιού του κ. Πετσάλνικου, και γιου του Κωνσταντίνου Πετσάλνικου, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Μακεδνών.

«Παραίτηση Β. Πολύδωρα »

Φωτογραφία για Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK«Παραίτηση Β. Πολύδωρα τώρα» είναι το όνομα γκρουπ, το οποίο δημιουργήθηκε στο Facebook με αφορμή τον διορισμό της κόρης του βουλευτή της ΝΔ στη Βουλή στο διάστημα της μιας ημέρας που διήρκεσε η θητεία του ως προέδρου.

Το περιστατικό, πάντως, σχολιάστηκε και από το Reuters, το οποίο μιλά για «σκάνδαλο στη χρεωμένη Ελλάδα» την ώρα που τα στοιχεία για την ανεργία δείχνουν πως το 60% των νέων δεν έχει δουλειά.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της «μοναδικός σκοπός είναι να συγκεντρώσει άτομα που θεωρούν ανήθικο τον διορισμό της κόρης του Β. Πολύδωρα στη Βουλή και ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα και οι δύο».

Και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος έβαλε κόσμο στη Βουλή, ενώ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Λεβέντης έχει διορίσει μέσω του πρώην αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη τον γιο του…

Και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  -  Πάνος Καμμένος
Φωτογραφία για Καμμένος: Βόλεψε τον ξάδελφό του Πάνο Καμμένο στη Βουλή!Τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προέβη ατυχώς στη συγκεκριμένη τοποθέτηση ενώ μέχρι πρόσφατα κατήγγειλε και καταδίκαζε αντίστοιχα περιστατικά και εμφανιζόταν σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος.
Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου η (με ημερομηνία 7/8/2012) απόφαση του προέδρου της Βουλής με την οποία «διορίζεται, στο Γραφείο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, ο Παναγιώτης Καμμένος του Αλκιβιάδη».

Και η Χρυσή Αυγή
Έτσι, ανάμεσα στους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων σε κενές θέσεις στη Βουλή με απολύτως αδιαφανείς διαδικασίες, πραγματοποιήθηκε και ο διορισμός δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής, του Απόστολου Γκλέτσου (βλ Video) δεν πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό και δήμαρχο Στυλίδας, αλλά για γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής που δεν κατάφερε να εκλεγεί), καθώς και του Σίμου Ανδρόνικου, επίσης στελέχους του “κόμματος”.
Ήδη εγκρίθηκε η δαπάνη μισθοδοσίας τους από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής.

Παλαιότερα όταν η Ρεγγίνα βγήκε στη σύνταξη διορίστηκε αμέσως στη Βουλή.

Η Ρεγγίνα βγήκε στη σύνταξη και τη διόρισε στη ΒουλήΘυμηθείτε τον διορισμό της Ρεγγίνα Βάρτζελη.
Αν και συνταξιοδοτήθηκε, βρήκε αμέσως δουλειά., διορίστηκε στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή…
Η Ρεγγίνα Βάρτζελη, πρώην γενική γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου – η στενότερη ίσως συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-, είναι μια τυπική πρωταγωνίστρια σε ένα κράτος που αρνείται πεισματικά να περιορίσει τις δαπάνες του, φορτώνοντας όλα τα «βάρη» στους πολίτες.
Ο προκλητικός διορισμός της έγινε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος μπορεί να καλεί σε θυσίες χωρίς ελπίδα τον ελληνικό λαό, αλλά «φροντίζει» να μη μείνουν χωρίς δουλειά ούτε μια μέρα.

Περιφρόνηση Κατ’ εξακολούθηση
Ο Κωνσταντίνος Θέος – πιστός στρατιώτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- διορίστηκε στα ανώτατα κλιμάκια της ΔΕΗ στις 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή την τελευταία μέρα του Γιώργου Παπανδρέου στον πρωθυπουργικό θώκο- κι ενώ μέχρι τότε ήταν υπάλληλος στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

και επί πλέον   Είκοσι σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου .. κόστισαν στο δημόσιο 1 εκατ. ευρώ. Το ποσόν αυτό αφορά σε αμοιβές που έλαβαν από το 2009 έως το 2011

Περίπου 1500 υπάλληλοι υπάρχουν στην Βουλή. Λείπανε ακόμα  μερικοί, οπότε φρόντισαν να τους προσλάβουν:

Ανάμεσα σε αυτούς που διορίστηκαν στη Βουλή είναι και η ανιψιά -Μικαέλα – Ελισάβετ Παπαδημητρίου- της βουλευτή της ΝΔ Έλσας Παπαδημητρίου.

Θυμηθείτε τους διορισμούς του κ. Σιούφα
 Στα δύο χρόνια της θητείας του βόλεψε πέρα από την κόρη του Στεφανία και  μεγάλο αριθμό υπαλλήλων σε σημείο που οι συνάδελφοί του να λένε ειρωνικά ότι .....
«τα καραγκούνικα που μιλάνε στην Καρδίτσα θα πρέπει να καθιερωθούν  .......ως η επίσημη διάλεκτος της Βουλής».

Περισσότερα από 20 άτομα έχει στον κατάλογο που δημοσιεύεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής επί Ν.Δ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο και όσοι διατέλεσαν αντιπρόεδροι της Βουλής, ορισμένοι, μάλιστα, διόρισαν και τα παιδιά τους.

Μεγάλο αριθμό διορισμών έκανε και ο Γιάννης Τραγάκης, μεταξύ των οποίων η νύφη του.

Το δικό τους μερίδιο έχουν τόσο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης είχε, επίσης, τακτοποιήσει δικούς του ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και την ιδιαιτέρα γραμματέα του.

Κι' αυτά φυσικά ....αφορούν το πόπολο.
Αύξηση κατά 1,59% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, εμφάνισε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
Οι 6 στους 10 ανέργους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30 έως 54 ετών, ενώ το 90% είναι Έλληνες υπήκοοι.
Χωρίς επίδομα από τον ΟΑΕΔ είναι 734.347 άνεργοι, με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Τον Ιούλιο ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων σημείωσε νέα αύξηση και έφτασε τα 794.924 άτομα,
ενώ πρέπει να προστεθούν άλλα 127.146 άτομα που δήλωσαν ότι δεν αναζητούν εργασία.
Δηλαδή συνολικά 922.070 άτομα είναι εκτός αγοράς εργασίας, ωστόσο μόλις 187.723 άνεργοι παίρνουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ
Εκτιμάται πως συνεχίζουν να έχουν δικαίωμα επιδότησης μόνο 160.916 άτομα.
Ακόμα μεγαλύτερη -και συγκεκριμένα 13,62%- είναι η αύξηση όσων αναζητούν δουλειά σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Καλά τα λες.
Εέινα και η κυρία Ειρηνη Γκιουλεκα του Καλλιστρατου που διορίστηκε πρόσφατα στην ΒτΕ ως μετακλητη υπάλληλος.
Ο κ Νακο δεν οφείλει να μας πει με τι κριτήρια επέλεξε μια αποφοιτη γυμνασίου να εργαστεί στο γραφείο του στην αντιπροεδρια της ΒτΕ ???
- Άνθρωπος του κ Τραγακη,60 ετών διορίστηκε απο τον κ Τραγακη μετακλητος για 35 ημέρες στην ΒτΕ & χάρη στην ρύθμιση Σιουφα μονιμοποιηθηκε.
- Ο κ Τραγακης έχει διορίσει τα τεκνα του & την νύφη του ως μόνιμους υπαλληλους της ΒτΕ.
- Κορυφαίος όμως διορισμός ήταν ο άλλος....
Ο κ Β. Πολυδωρας διόρισε την κορη του ως μετακλητη στο ισόβιο γραφείο του στην ΒτΕ.

Φέτος αποχωρούν απο τα σχολεία 4.500 εκπαιδευτικοί. Προσλαμβάνονται μόλις 255. Πόσοι εκπαιδευτικοί είναι αποσπασμένοι σε γραφεία βουλευτων;
- Μνηστη ανηψιου του κ Πετσαλνικου η κ Καλυβα μετακλητη στο ισόβιο γραφείο του στη ΒτΕΓ.
- Ο Μισιακας, διοριστηκε υπαλληλος της ΒτΕ απο την ΧΑ.
- ο κ Κουβελης διόρισε τα τεκνα κομματικών στελεχών.
- Ο κ Σιωης είχε παραιτηθει απο βουλευτής της ΧΑ λόγο φόρτου εργασίας, τώρα διορίστηκε μετακλητος στην ΒτΕ!
- 4 θεσεις προβλέπει ο ΚτΒ για την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ. Τις κατέλαβαν 3 τεκνα πολιτευτών του κόμματος και το τέκνο ενός δημοσιογράφου του Βήματος!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.