ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

17/08/2012

« Δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας σ’ αυτό τον τόπο;»

- Η οργή μου κατά των δημοτικών αρχόντων, είναι απόρροια των καταγγελιών των μεν προς τους δε, πως  ..... όχι αυτοί, αλλά... οι άλλοι διέλυσαν επί σειρά ετών αυτόν τον τόπο
- Οι δημόσιες καταγγελίες τους .... για ανικανότητα, για πολιτικοοικονομικά συμφέροντα, για πολιτική αναίδεια για πολιτικά ατοπήματα …

- Η αδυναμία του υπερφίαλου δημάρχου να μαζέψει τα κομμάτια της δικής του παράταξης και τις σφοδρές εσωκομματικές τους συγκρούσεις (είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο )….., 
- Οι καταγγελίες τους για το συνολικό κόστος της αποχέτευσης, την υπερχρέωση του δήμου, τα νταμάρια, τις ιχθυοκαλλιέργειες, τις απευθείας αναθέσεις, τις φιέστες τις …τις .. τις.. 
με αναγκάζουν να φωνάξω με όση δύναμη μου δίνει αυτό το μετερίζι …..

« Δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας σ’ αυτό τον τόπο;»

Νόηση, κύριοι της δημοτικής αρχής είναι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο! Κι εμείς, να είστε απολύτως βέβαιοι ότι είμαστε νοήμονες, ότι  σωστά τον αντιλαμβανόμαστε !
Το μεγάλο πρόβλημα του μικρού δικού σας πολιτικού κόσμου είναι ότι οι βλάκες εξ υμών είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι μικρόψυχοι…… γεμάτοι ανασφάλειες και αμφιβολίες.
Ο χαρακτήρας σας φαίνεται στο θυμό και στην απογοήτευσή σας.  
Αλλά τι λέμε τώρα; Πότε η Δημοτική Αρχή στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων; 
Διατηρούσαμε, φευ, την παιδική αυταπάτη ότι η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη δεν θα επιχειρούσε ποτέ να τσαλαπατήσει με τέτοιον βάρβαρο τρόπο τα θεμελιώδη δικαιώματα του δημότη και να μετατραπεί σε ένα δυνάστη στερούμενη παντελώς κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας.
Και μπορεί οι νυν και οι πρώην,  να αρέσκονται μόνο σε λεκτικό πινγκ πονγκ και να μην κοκκινίζουν που ο ένας κατηγορεί ουσιαστικά τον άλλον για απάτες και ανικανότητα, όμως ξεχνούν ότι οι συνέπειες των πράξεων τους βαραίνουν τις δικές μας πλάτες, την δική μας τοπική κοινωνία.

Κι ενώ το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με τους άνδρες αυτούς να ξιφουλκούν εκατέρωθεν και εκ του ασφαλούς, δεν βλέπουμε να συγκινείται κανένας θεσμικός παράγων αυτού του τόπου.
Βέβαια από τους παρατρεχάμενους δημοτικούς παράγοντες δεν περιμένουμε αντίδραση, αυτοί ζουν στον δικό τους μικρόκοσμο, η Δικαιοσύνη όμως; Δεν έχει την υποχρέωση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ;
Δικαιοσύνη!! Η τελευταία και μόνη ελπίδα να μπουν οι κατεργάρηδες εκεί που τους πρέπει αλλά …..κατά πως φαίνεται κι αυτή ..... παραμένει κουφή και τυφλή!
Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας Εισαγγελέας σ’ αυτό τον τόπο;
Δεν μπορεί να μην διαβάζουν πως οι συγκεκριμένοι κύριοι ομολογούν ότι μας ξεπούλησαν εν γνώσει τους και να υποδεικνύουν μάλιστα και τους συνενόχους τους!!

«Εμείς οι απλοί δημότες, τιμάμε και σεβόμαστε όλα και όλους όσους το Σύνταγμα και ο νόμος ορίζουν, δυστυχώς όμως οι πράξεις και οι συμπεριφορές μερικών εξ αυτών, όχι μόνο δεν εμπνέουν σεβασμό, αλλά εμπίπτουν στην σφαίρα των πράξεων που επιλαμβάνεται ο «Κώδικας Καλής Συμπεριφοράς».
Αυτοί πρέπει πρώτα να μας αποδείξουν ότι αξίζουν τον σεβασμό και μετά να παίρνουν αποφάσεις.
Όταν απευθύνονται στους πολίτες, θα πρέπει να θυμούνται πως «Υπάρχουν από μας» .. αλλά «και για μας Υπάρχουν» !!!

Η κάθε δημοτική αρχή , καθίσταται η ίδια ευυπόληπτη και αξιόπιστη ανάλογα με το σκεπτικό των αποφάσεων και των πράξεών της.


0 σχολια: