ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

08/11/2012

Αυτή είναι η « Δική τους Ελλάδα του Σήμερα » - Κατάσχεση σπιτιού άνεργου 3τέκνου για χρέη 934 ευρώ .

Το χθεσινό «θέατρο του παραλόγου» στη Βουλή είχε ... και άλλες πράξεις»... Κίνδυνο να τιναχτεί στον αέρα διέτρεξε η κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας καθώς οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου με έκτακτη ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ξεκινούν απεργία στις 7 σήμερα το απόγευμα «μέχρι πέρατος της συνεδρίασης»!

Οι πρακτικογράφοι, οι στενογράφοι κ.ά. αποχώρησαν από την αίθουσα.


Οι υπάλληλοι επιχειρούν με τον τρόπο αυτό να εξαιρεθούν από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου οι οποίες -σύμφωνα με τους ίδιους-εξομοιώνει το ύψος και το πλαφόν των  υπερωριών τους με αυτές των υπόλοιπων δημοσίων υπαλλήλων.

Βασικό τους επιχείρημα, αποτελεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής κανένα υπουργείο δεν μπορεί να πειράξει την μισθολογικής τους κατάστασης, παρά μόνο ο πρόεδρος της Βουλής.

Στους υπαλλήλους της Βουλής μίλησε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης λέγοντάς τους πως υπάρχει περίπτωση να εξαιρεθούν από τη διάταξη.
Και πράγματι .....  ο «συντάκτης των νον πέιπερ της τρόικας» κ. Στουρνάρας απέσυρε τη ρύθμιση ενοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες   (βλ. ΕΔΩ). 


Αυτή είναι η « Δική τους Ελλάδα του Σήμερα », Εμείς, όλοι εμείς, είμαστε η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.  
Διάβασα την απίστευτη περιπέτεια που μπήκε άνεργος 3τεκνος.  

Η εφορία Μυτιλήνης προχώρησε σε κατάσχεση της Α' κατοικίας του για χρέη στο Λιμεναρχείο και την εφορία.

Σε κατάσχεση της πρώτης κατοικίας ανέργου, τρίτεκνου οφειλέτη για το ποσό των 934,34 ευρώ προχώρησε η εφορία Μυτιλήνης, ύστερα από εντολή του υπουργείου Οικονομικών.

Ο οφειλέτης, που κατοικεί σε χωριό της Λέσβου, αδυνατούσε να καταβάλει το αρχικό ποσό των 871,72 ευρώ, που αφορούσε μεταξύ άλλων δύο πρόστιμα του Λιμεναρχείου, το τέλος επιτηδεύματος και εισφορές προς την εφορία.

Η συνολική οφειλή με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ......... 934,34 ευρώ.

Η εφορία προχώρησε στην κατάσχεση του σπιτιού του, η αξία του οποίου εκτιμήθηκε στις 195.000 ευρώ, με τιμή προσφοράς τα 97.500 ευρώ και με τον πλειστηριασμό να αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Η απόλυτη Ξεφτίλα........ Δεν αξίζουν ούτε να τους φτύσεις.


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ας πούμε ότι Ο Σύριζα και το ΚΚΕ υποστήριξαν τους υπαλλήλους της Βουλής ... Αυτό φοβήθηκε ο Στουρνάρας και ανακάλεσε ???? Γιατί τότε δεν ανακάλεσε και τα μέτρα ?? ΤΟΣΟ κράξιμο έφαγε.
Τα πράγματα είναι απλά , το 90% των υπαλλήλων είναι συγγενείς βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , εκτός και αν μας νομίζουν τόσο αφελείς να πιστεύουμε ότι τους διόρισε ο Σύριζα με το 4% που είχε..
Ο Στουρναρας λοιπόν έκανε χαζομα...κια, πήρε λάθος πρωτοβουλία του τραβήξανε το αυτάκι και έκανε γαργάρα την τροποποίηση . Απλά πραγματάκια .τώρα τό ότι τρόμαξε απο τις "αντιδράσεις" του Σύριζα και των ΑΝΕΞ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι παπαριες καμαρωτές. Οι ενστάσεις που υπήρξαν αφορούσαν την διαδικασία και όχι το περιεχόμενο . ΜΙΑ και το περιεχόμενο ΔΕΝ ΗΤΑΝ γνωστό !!!!! Βγηκε ο Στουρνος και είπε ...¨ΑΡΘΡΟ 5 παράγραφος 23 του εδαφίου 56 και κλάιν μαιν ...¨" . Τον κράξανε γιατί ποιός μπορεί να ξέρει σε 700 σελίδες τι έιναι αυτό που λέει!!! . Άρα αφηστε τις παπαρες και απολαύστε το αγγούρι που όλοι φάγαμε χτες.