ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

04/11/2012

Ψηφιακή διαμαρτυρία κατά του μνημονίου Νο 3.

Ένα πρωτότυπο site, το digitalprotest.eu, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να διαμαρτυρηθούν προσωπικά σε όποιον πολιτικό επιθυμούν και να εκφράσουν την αντίδρασή τους στο Μνημόνιο 3.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, υπάρχει και κείμενο-διαμαρτυρία έτοιμο να αποσταλεί στον πολιτικό που θα διαλέξουν οι χρήστες για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους.

Επιλέξτε -> ΕΔΩ τους βουλευτές που θέλετε και διαμαρτυρηθείτε για το Μνημόνιο 3.

Επιλέγοντας κάποιον από τους 300 βουλευτές μπορείτε να του στείλετε μέσω της εφαρμογής το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας:
Επικοινωνώ μαζί σας, ως πολίτης αγανακτισμένος με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μου και για την οποία φέρετε βαρύτατες ευθύνες.
Για περισσότερα από δύο χρόνια τώρα μας υπόσχεστε σωτηρία από την κρίση και αντί γι αυτό οι επιλογές σας είχαν σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη ύφεση, μεγαλύτερη φτώχια, μεγαλύτερη εξαθλίωση και μας φέρνανε ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη κατάρρευση από την οποία υποτίθεται μας σώζατε.
Σύντομα θα κληθείτε να στηρίξετε με την ψήφο σας στη βουλή για άλλη μια φορά μία διεθνή σύμβαση η οποία συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική, εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τα μικρά εισοδήματα, ξεπουλάει κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας και δεσμεύει το μέλλον της για πολλές δεκαετίες.
Επιπλέον, ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της πολιτικής αυτής παραδέχονται πως δεν παρέχει καμία εγγύηση αποφυγής της χρεοκοπίας, ούτε αποφυγής λήψης και νέων δυσβάστακτων μέτρων.
Σας καλώ λοιπόν έστω και την τελευταία στιγμή να αναλογιστείτε τις βαρύτατες ευθύνες σας και να πράξετε αναλόγως, έξω από κομματικές πειθαρχίες και ανεπηρέαστοι από εκβιασμούς που έως τώρα έχουν αποδειχτεί αδιέξοδοι.
Για πολλούς από εσάς η τοποθέτησή σας στο θέμα αυτό θα είναι και η τελευταία σας σημαντική ενέργεια ως βουλευτής.
Ας είναι η πιο έντιμη, σίγουρα θα εκτιμηθεί όταν φτάσει η ώρα του καταλογισμού.
Το κείμενο αυτό μπορεί να τροποποιηθεί με άλλο κείμενο της αρεσκείας σας.

Συντελεστές της ψηφιακής διαμαρτυρίας : @VaskoDeGamata | @1Q4you & @angelkor .
Χωρίς την βοήθειά τους δεν θα ήταν δυνατή αυτή η προσπάθεια.


0 σχολια: