ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

03/11/2012

Nέα...άδεια ζήτησε ο ΓΑΠ (Vid)

Αναρωτιέμαι, αναγνωρίζουν τον ζητιάνο της φωτογραφίας οι σημερινοί συμφοιτητές του στο Harvard;

Νέα ολιγοήμερη άδεια για το εξωτερικό ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Στην αίθουσα ακούστηκαν γέλια, όταν ο προεδρεύων κ. Γ. Δραγασάκης υπομειδιών έκανε την ανακοίνωση (βλ. το Video).




Να γιατί ζήτησε άδεια ο ΓΑΠ 


Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου Harvard ότι ο πρώην πρωθυπουργός την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έχει μάθημα, στο πλαίσιο των σεμιναρίων που πραγματοποιεί με τίτλο (Re)designing Europe.

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα !!!! κατατίθεται το πολυνομοσχέδιο για το πακέτο των μέτρων με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος και την Τετάρτη είναι η ψηφοφορία.

« Ως ει παρόν» την ημέρα της κατάθεσης και συζήτησης των πακέτων των μέτρων ο κ. Παπανδρέου, και δεν είναι ο μόνος...... Άλλοι τέσσερις 'Ελληνες βουλευτές, θα απουσιάζουν για 7 ημέρες στην Ουάσιγκτον, για να... ''ελέγξουν λέει '' αν οι εκλογές στις 6 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα γίνουν ''νομότυπα'' !! 

Οι βουλευτική αντιπροσωπεία  απαρτίζεται από τους: Α. Ψυχάρης (ΝΔ) , Γ. Πλακιωτάκης (ΝΔ), Π. Ρήγας (ΠΑΣΟΚ), και Γ. Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ).
Προς τιμήν τους, οι βουλευτές Τ. Κουίκ και Μ. Βορίδης δεν συμμετέχουν στην αποστολή. 
Η αποστολή θα παραμείνει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, 1 έως 7 Νοεμβρίου. 
'Ολα τα έξοδα για τις 7ήμερες δαπανηρές διακοπές των 4 βουλευτών στις ΗΠΑ, τα πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα οι 'Ελληνες φορολογούμενοι (η Βουλή).

Πριν μια εβδομάδα, άλλοι 5 βουλευτές έκαναν ''διακοπές'', ως αποστολή, στο Κεμπέκ Σιτυ, Καναδά.

''Λεφτά υπάρχουν''... Δεν αλλάζουν με τίποτα οι πολιτικές-κομματικές συμπεριφορές του σάπιου κράτους. 

Να απουσιάσετε κ. Παπανδρέου, αλίμονο, το θέμα δεν είναι η άδεια για την απουσία σας, άλλωστε πάντα απών είσαστε, την επιστροφή σας πρέπει να σας απαγορεύσουν.


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Εξαιρετικά αρνητικό είναι το κλίμα στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ για το πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Παπανδρέου.
Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν να μην έχει βουλευτή στην Αχαΐα. Και τούτο γιατί ο κ. Παπανδρέου κάνει ελάχιστες έως μηδενικές δημόσιες παρεμβάσεις για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ δεν παραβρίσκεται σε καμία από τις συναντήσεις φορέων με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να μην εκπροσωπείται πουθενά.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το Γιώργο Παπανδρέου, ακύρωσε την ομιλία του στο Τορόντο του Καναδά, προκειμένου να είναι στη Βουλή την ώρα που θα ψηφίζονται τα νέα μέτρα λιτότητας.
για το οποίο είχε πάρει ειδική άδεια από τη Βουλή και επιστρέφει στην Αθήνα για να ψηφίσει τα μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή κατ' άτομο στο «κοκτέιλ ντίνερ»,για όσους θα ήθελαν να ακούσουν την ομιλία του είχε διαμορφωθεί από τα 190 έως τα 430 δολάρια., και για τα τραπέζια των «οκτώ» το κόστος ανερχόταν σε 2.825 δολάρια.
Ποιός τρελός πληρ΄νει τόσα για να ακούσει τις... του Gap;